Nattugglor

image8

Så startade min son´s LAN fredag 19:00 och höll på till söndag ca:15:00 när sista deltagaren lämnade oss. Tänkte bara på när barnen var små, då var det barnkalas i max 3 timmar godispåsar, tårta, lek m.m.. Men nu är det andra tider...
Det dricks energidrycker äts nudlar på längden och bredden näst intill dygnet runt.  Vet inte men nog var känslan efter ganska  lik den när de var små och hade sitt barnkalas med buller och bong.

Tyst och lugnt....

Tänker att jag änndå är så glad att veta var de är och om de sen väljer att sitta och spela sina spel på enl. mig egendomliga tider, så vet man var de är.

Fick en lördag med min dotter och min mamma när killarna ville ha lite space hemma, den tillbringa vi i Malmö, där vi shoppa och käka lunch TREVLIGT, TREVLIGT.....

Så helgen var ju helt okey!!!

Kommande LAN

image7


Så..... lite omfördelning med köksbord och div. Färdigt för LAN.

Packa,packa.....

Ska tömma ännu ett rum för vidare renovering, men först har jag lovat sonen att få ha sitt efterlängtade LAN. Så det passade bra hm.... Då hjälper han mig först med att tömma gamla "bar-rummet" sen blir det en helgs LAN där inne. Så hem nu och packa ner i flyttlådor.


Nytt Barläge!!!

image6

Så här bra blev det!

Bar-flytt

Mitt i vår renovering av vårt kära hus behövdes det lite ommöblering, så... köpmansdisk tömmas, flyttas, fyllas osv. för att göra plats till vår bar. Oj,oj vi behöver nog ha en hel del fester där hemma.Baren var smock full av alla dess möjliga olika sorters sprit såsom vodka, likörer, rom, whiskey m.m. jag sprang mellan rummen och köket, för att flytta torka och ställa upp igen. Men resultatet blev urbra, synd att jag var så trött när jag väl var färdig för annars hade ett bar häng varit mys. Det blev soffan och sängen istället.


RSS 2.0